Vanliga frågor

Vad kostar ett kök hos er?

Ett kostnadsförslag hos oss är alltid Gratis. När ni kontaktar oss går vi tillsammans igenom den produkt ni är intresserad av och diskuterar mått och utförande. Ni binder inte upp er till något i och med denna första kontakt. Vi sänder er sedan ett kostnadsfritt anbud som ni får ta ställning till. Så ring oss gärna redan idag!
För mer information om hur en beställning går till »

Vilka material kan man välja bland?

Vi kan tillverka produkter i alla tänkbara material. De vanligaste materialen är fura, björk, ek, al, ask, körsbär och bok.

Hur lång är leveranstiden?

Det varierar beroende på orderingång och vilken produkt det är ni beställer. Vid beställningstillfället kan vi ange ett leveransdatum. Generellt rekommenderar vi att ni är ute i god tid när ni vänder er till ett snickeri.

Vem monterar köket?

Våra köksinredningar levereras som färdiga skåp, med luckor och lådor monterade. En utförlig Monteringsanvisning medföljer varje kök. Många kunder väljer att själva montera sitt kök. Vi kan montera inom en 15 mils omkrets från Bollnäs. Om ni vill att yrkesmän ska sköta monteringen, kan ni höra med en Snickare eller montörsfirma i er närhet. Ring oss gärna före monteringen så kan vi förklara. Er Montör kan gärna ringa oss innan eller under monteringen. Läs mer i vårt dokument Platsmontering » (Word doc.)

Snickeri Tallkotten i sociala medier

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

PÅ JOBBET – I VERKSTADENVilken köks- och badrumsinredning passar dig och ditt hem?
Vi tillverkar köks- och badrumsinredning i din stil, precis som du vill ha den.

Exempel på luckor, skåp och detaljer:
Originalprofiler, sinkade massiva trälådor och infällda, innanförliggande luckor. Köksskåp som går upp till taket och djupare bänkskåp än vad som är standard.

Kontakta oss och berätta hur du vill ha din köksinredning eller badrumsinredning så får du ett utförligt anbud, utan kostnad.