Vitt lantkök

Det är något alldeles speciellt med lantkök, något som får oss att känna lugn och harmoni. En rustik känsla. Hos oss finns ingen fast produkt som serietillverkas. Vi arbetar helt efter kundönskemål och kan anpassa köket efter rummets alla vinklar och vrår.

Kök i äldre stil – lantköket

På Snickeri Tallkotten i Hälsingland tillverkar vi köksinredning i olika stilar t ex lantkök som i det här exemplet. I januari 2014 stod köket klart i Dalarö. En tidlös inredningar skapad i miljövänliga och naturvänliga material.

En inredning som skapas av oss kan göras i de flesta träslag. Vid köksinredning i äldre stil, som ska täckmålas, är fura det vanliga.

Vitt lantkök i massivt trä

Det är noga med materialet

På utifrån synliga delar i ett lantkök brukar vi använda kvistfri fura av högsta kvalitet som vi limmar själva, med stående årsringar. Det är viktigt för bästa stabilitet och minsta fuktrörelse.
Invändigt i skåpen rekommenderar vi massiv helstavslimmad fura, av grönkvistkvalitet, dvs med friska kvistar. Våra köksinredningar är alltid unika, ni får ett kök ni är ensam om.

Låt dig inspireras av senaste lantköket

I galleriet finns vår senaste produktion av det vita lantköket i Dalarö.
Till galleriet och Kök Dalarö – vitt lantkök »

Snickeri Tallkotten i sociala medier

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

PÅ JOBBET – I VERKSTADENVilken köks- och badrumsinredning passar dig och ditt hem?
Vi tillverkar köks- och badrumsinredning i din stil, precis som du vill ha den.

Exempel på luckor, skåp och detaljer:
Originalprofiler, sinkade massiva trälådor och infällda, innanförliggande luckor. Köksskåp som går upp till taket och djupare bänkskåp än vad som är standard.

Kontakta oss och berätta hur du vill ha din köksinredning eller badrumsinredning så får du ett utförligt anbud, utan kostnad.